Vår pastor Rose-Marie har gått bort.

Publicerad: 05 jul 2020

Vår pastor Rose-Marie Claesson har den 4 juli hastigt gått bort. Vi är många som nu delar sorgen och saknaden och vi är så tacksamma för allt hon fått betyda för så många. Vårt hopp är att hon nu fått komma hem till sin far i himlen.

Vi återkommer med information om när minnesstund kommer hållas.

Förändringar i programmet.

Publicerad: 01 maj 2020

Det har nog knappast undgått någon att vi inte träffas till våra ordinarie gudstjänster som finns i programmet.

Följ oss gärna på vår Facebook-sida för ytterligare uppdateringar. Bland mycket annat så delar vår pastor Rose-Marie med sig av tankar som du kan få uppmuntras av.

På söndagar framöver anordnas tipspromenader, som börjar vid Allianskyrkan och sitter uppe mellan 10-18. Kyrkkaffe serveras också mellan 10-13.

Varmt välkommen att delta, närvara och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något.

Vi behöver varandra – vi hjälper varandra

Publicerad: 20 mar 2020

VI BEHÖVER VARANDRA!

Det är svåra och utmanande tider i vårt samhälle och vår värld. Coronasmittan för med sig oro för både hälsa, ekonomi och framtid. Plötsligt har hela vårt samhälle förändrats och alla påverkas. Mer än någonsin behöver vi varandra!

Därför tänker vi att vi vill hjälpa till, både att kanalisera viljan att hjälpa och att ge hjälp till dig som behöver. Det kan t ex vara att handla, eller sköta något annat ärende för den som inte kan, vill eller får, ta sig till affär eller apotek. Självklart kommer vi att vara noga med handhygien och att inte komma i närkontakt. Betalning vid handling sker när du fått dina varor och kvittot via swish eller bankgiro. Har du inte den möjligheten så försöker vi lösa en kontantbetalning.

Du som kan och vill hjälpa till (och inte tillhör riskgrupperna): Mejla till hjalpatill@equmeniakyrkankaxholmen.se
Ange var du bor och vilka tider du har möjlighet att hjälpa till.

Du som behöver hjälp kan ringa/sms:a till :

Svenska kyrkan: 0727 31 70 80
Equmeniakyrkan Kaxholmen: 0726 66 81 90
Pingstkyrkan Kaxholmen: 0730 30 81 43
Allianskyrkan Skärstad: 0739 81 35 47
Allianskyrkan Ölmstad: 0708 20 79 84
Pingstkyrkan Ölmstad: 0739 76 18 11

I kyrkan finns också människor tillgängliga om du bara vill samtala om det som händer, eller något annat du behöver få dela. Vi lyssnar gärna!

(För det som händer i de respektive kyrkorna hänvisar vi till hemsidor mm) Kyrkorna i Kaxholmen – Skärstad – Ölmstad

page1image22592960

Ladda ned ovanstående text som en pdf här